fbpx

New Partnership for Gigasense

Gigasense and one of the leading crane service companies in Sweden, Dematek AB, has signed an agreement for active distribution and joint marketing activities. This is a great opportunity to extend Swedish heavy duty industries’ easy access to on site Gigasense knowledge. Dematek has local representation and their service technicians are trained to install Gigasense products, ranging from overload protection to anti collision systems and more.

 

Krandagarna 2019!

Krandagarna 2019 närmar sig! Förra året (2018) höll vi föredrag, om ett kransäkerhetsprojekt. Se nedan länk.

https://www.kiwa.com/…/…/kransakerhet-i-fokus-hos-gigasense/

I år kommer vi åter igen att hålla föredrag. Denna gång om moderna lösningar gällande kransäkerhetsteknik och vi hoppas på samma engagemang som sist! Väl mött! 😁