fbpx

Embedded utvecklare med inriktning på Funktionssäkerhet – Tillsatt

Om tjänsten:
Som utvecklare för inbyggda system kommer du att arbeta i nära samarbete med Gigasense konstruktionsteam, konsulter och leverantörer, för att utveckla och anpassa Gigasense  produkter med fokus på SS-EN-ISO 13849-1.

Våra produkter är främst utvecklade i programspråken C och C++, men även andra programspråk förekommer. Embedded-utvecklare på Gigasense är en ny tjänst, varför du behöver kunna starta upp utvecklingsverktyg, simuleringsmiljö och annat som krävs. All vår utveckling är i dagsläget förlagd till Gigasense konsulter och leverantörer, men i nuvarande expansiva fas med mycket produktutveckling ser vi stora fördelar med att själva designa och implementera mjukvara.

Du får utbildning både internt och externt utifrån dina behov. En del resor, både inom Sverige och utomlands, kan förekomma. Utöver ordinarie arbetsuppgifter kan även andra  arbetsuppgifter förekomma.

Kvalifikationer:
– Förståelse/kunskap för säkerhetsrelaterade standarder SS-EN-ISO 13849, IEC 61508,
– IEC 61511 är meriterande.
– Programspråk C, C++, RTOS, även andra programspråk är meriterande
– 2-4 års erfarenhet av programmering.
– Service-inriktad och med ett gott bemötande både med interna som externa kontakter.
– Goda kunskaper i svenska och engelska, andra språk meriterande.
– Vana att arbeta i affärssystem och i Officepaketet.
– Självgående med stor egen drivkraft, initiativtagande, flexibel.
– Tekniskt intresse och förståelse.

Vi arbetar enligt kvalitetssystemet ISO 9001.

Om dig:
Du är självständig, noggrann och driven och tycker det är kul och stimulerande att ha kontakter externt med leverantörer. Arbetsbelastningen varierar, du behöver ansvara för att driva på och ta hjälp när du behöver. Du bor på norra sidan av Stockholmsområdet (Norrort).

Ansökan:
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Dahlman på tfn 08-540 839 00 eller maila din ansökan till info@gigasense.se

Liknande inlägg

Ekonomi ansvarig – Tillsatt

Beskrivning:Vi söker en erfaren ekonom som tar helhetsansvaret för ekonomifunktionen på Gigasense Arbetsuppgifter och ansvar:Vi är idag 10 anställda och växer. Då vår ekonomi-ansvarige går

Read More