fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Världsledande Säkerhet

Varje dag dör någon inom den tunga industrin. Det är Gigasense uppdrag att producera säkra,
robusta och lättanvända produkter för att skydda människor och egendom.

Gigasense deltar i ett EU finansierat projekt för framtagning av Virtuellt showroom.
Gigasense deltar i ett EU finansierat projekt för framtagning av Virtuellt showroom.

Gigasense nyheter

Gigasense för en hållbar framtid. Ta reda på mer om vad vi kan göra för dig.

Vi tar kvalité och service på allvar

Vi utvecklar, producerar och marknadsför produkter av hög kvalité för kraftmätning, överlastskydd, anti-kollisionssystem för applikationer som tunga lyft, bulktransport och linjekonstruktion. Allt för den globala marknaden.

Och vi tillhandahåller de mest robusta, säkraste och smartaste lösningarna för våra kunder, anpassningsbara till speciella behov.

Vår vision är: världsledande säkerhet.

Kraftmätning och kransäkerhet

Gigasense-produkter inom kraftmätning och kransäkerhet är välkända högkvalitativa produkter, byggda av många års erfarenhet och används av ledande tunga industrier runt om i världen. Gigasense-produkter uppfyller de högsta kraven på prestandakrav. Vi har en automatisk säkerhetskrok som ofta används i vatten- och avloppsapplikationer för att ge bättre och säkrare arbetsrutiner.

Gigasense Dynamometrar, Lastlänkar och Staglinemätare används för att mäta kraft i ankarlinor och andra vajrar, ibland på havs och båtapplikationer. Överlastskyddet CSM- Crane Safety Monitor är ett komplett avancerat överlastsystem som används för att öka livslängden på kranen och för att undvika oplanerat driftstopp. Gigasense anti- kollisionsskydd GII är utformad för att vara ett underhållsfritt system, för utomhusbruk och i väldigt tuffa miljöer.