fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Support-tekniker med kvalitetsansvar till Gigasense AB, Åkersberga (Norrort) – Tillsatt

Gigasense utvecklar, producerar och marknadsför produkter och system för Kraftmätning och Kransäkerhet sedan 1951. Vi säljer våra produkter via distributörer i hela världen. Våra varumärken är välkända i branschen. Kontor och produktion finns i Åkersberga i vackra Roslagen. Kunderna är främst stålverk, aluminiumverk och container-hamnar. Vi befinner oss i en spännande fas, med stora utvecklingsmöjligheter för dig som börjar hos oss.

Vi vill förstärka vårt produktionsteam med en support-tekniker som också ska ha ansvar för kvalitetsarbetet. Som support-tekniker har du kontakt med distributörer och i vissa fall slutkunder i hela världen via telefon och mejl. Insatser i industrin förekommer sällan. Behovet av support varierar mycket och annan tid blir tillgänglig för löpande produktion. Tidigare erfarenhet av kranar är starkt meriterande.
Kvalitets-arbetet innebär att kontinuerligt rapportera om avvikelser och driva ärenden. Detta är starkt knutet till teknisk support. Du förbereder den årliga kvalitetsrevisionen genom att planera, upprätta dokument och hålla i intern-revisioner. Gigasense är certifierat enligt ISO 9001. Vi är noga med detaljer och ska alltid hålla högsta kvalitet.

Du är service-inriktad, lösningsorienterad, ansvarstagande, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Vi Gigasensare arbetar utifrån vår värdegrund SKER, där ledorden är service, kvalitet, energi och respekt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna i produktion är att montera, testa och upprätta testcertifikat för dynamometrar, mikrovågsbaserade kollisionsskydd, överlastskydd för att nämna några av våra produkter. Lödning i vårt ESD-rum är ett av momenten. Du får utbildning både internt och externt utifrån dina behov.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska. Fler språk är meriterande. B-körkort är ett krav då resor förekommer. Tjänsten är förlagd dagtid, med start så snart som möjligt.

För den som är driven finns stora möjligheter att själv påverka innehållet i tjänsten, såsom att delta i produktutveckling, på internationella mässor, arbeta med kvalitets-frågor och arbetsmiljöfrågor.

Ansökan

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar de som motsvarar ansökningskraven. Varmt välkommen med din ansökan.

Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till info@gigasense.se

OBS! Gigasense har valt att sköta vår rekrytering på egen hand.

ALL KONTAKT FRÅN REKRYTERINGSFIRMOR UNDANBEDES.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Marie Samuelsson, på telefon 08-540 839 04.

Liknande inlägg

Ekonomi ansvarig – Tillsatt

Beskrivning:Vi söker en erfaren ekonom som tar helhetsansvaret för ekonomifunktionen på Gigasense Arbetsuppgifter och ansvar:Vi är idag 10 anställda och växer. Då vår ekonomi-ansvarige går

Read More